Oxford University Press

Каталог

  • Учебна литература
  • Научна и справочна литература
  • Справочници и речници за ученици
  • Публицистична и художествена литература
  • Мултимедия
  • Образователна система „Вики и Ники“
  • Детски книжки

Анубис Булвест  ООД  - дистрибутор на Oxford University Press

 

 

Каталог на Oxford University Press

„Анубис-Булвест“ вече втора година има честта да бъде официален дистрибутор на Университетско издателство Оксфорд (Оксфорд Юнивърсити прес) и да предлага неговите продукти на вниманието на българските училища и учители.

През изминалите две години Оксфорд Юнивърсити прес създаде специално за българския пазар учебници по английски език за началния, прогимназиалния и гимназиалния образователен етап по новите програми на Министерството на образованието и науката.

Всички проекти на учебници на Оксфорд Юнивърсити прес за българския пазар бяха единодушно одобрени от МОН и от българските учители и вече могат да бъдат избирани и закупувани от учители, родители и ученици.

Високото качество на новите учебници на Оксфорд Юнивърсити прес от 1. до 12. клас е гарантирано от известните международни системи на

издателството - Explorers, English Plus, Solutions, и най-новата Insight, които са в основата и на българските учебници. Те са доказали своите качества през годините, като са спечелили доверието на учителите по английски език от целия свят.

Към тях са разработени учебни тетрадки, тестове, дискове с допълнителни материали, интерактивни електронни учебници, дидактични табла, флашкарти и др.

Освен одобрените от МОН заглавия на Оксфорд Юнивърсити прес за задължителна подготовка „Анубис-Булвест“ предлага и учебни помагала за разширена и допълнителна подготовка, предназначени за учениците от 1. до 12. клас.

Чрез нас вие имате достъп до хиляди интересни заглавия

„Анубис-Булвест“ разполага с търговски представители във всички областни градове, които са на разположение да откликнат на нуждите на учителите по английски език в цялата страна и да им предложат най-добрите търговски условия. Техните координати може да намерите в раздел контакти.


Примерни годишни разпределения

 

Втори клас - ТУК

Трети клас - ТУК

Пети клас - ТУК

Шести клас - ТУК

Седми клас - ТУК

Осми клас - ТУК

Девети клас - ТУК

 

Primary - ТУК 

Upper-Primary - ТУК 

Secondary - ТУК

 

 

 

 

 

 

 

telefon dinleme