Oxford University Press

Каталог

  • Учебна литература
  • Научна и справочна литература
  • Справочници и речници за ученици
  • Публицистична и художествена литература
  • Мултимедия
  • Образователна система „Вики и Ники“
  • Детски книжки

Анубис Булвест  ООД  - дистрибутор на Oxford University Press

 

Заявка за учебни помагала на Oxford University Press за начален образователен етап

Заявка за учебни помагала на Oxford University Press. Адаптирани издания за гимназиален етап

Каталог на Oxford University Press

„Анубис-Булвест“ вече втора година има честта да бъде официален дистрибутор на Университетско издателство Оксфорд (Оксфорд Юнивърсити прес) и да предлага неговите продукти на вниманието на българските училища и учители.

През изминалите две години Оксфорд Юнивърсити прес създаде специално за българския пазар учебници по английски език за началния, прогимназиалния и гимназиалния образователен етап по новите програми на Министерството на образованието и науката.

Всички проекти на учебници на Оксфорд Юнивърсити прес за българския пазар бяха единодушно одобрени от МОН и от българските учители и вече могат да бъдат избирани и закупувани от учители, родители и ученици.

Високото качество на новите учебници на Оксфорд Юнивърсити прес от 1. до 12. клас е гарантирано от известните международни системи на

издателството - Explorers, English Plus, Solutions, и най-новата Insight, които са в основата и на българските учебници. Те са доказали своите качества през годините, като са спечелили доверието на учителите по английски език от целия свят.

Към тях са разработени учебни тетрадки, тестове, дискове с допълнителни материали, интерактивни електронни учебници, дидактични табла, флашкарти и др.

Освен одобрените от МОН заглавия на Оксфорд Юнивърсити прес за задължителна подготовка „Анубис-Булвест“ предлага и учебни помагала за разширена и допълнителна подготовка, предназначени за учениците от 1. до 12. клас.

Чрез нас вие имате достъп до хиляди интересни заглавия

„Анубис-Булвест“ разполага с търговски представители във всички областни градове, които са на разположение да откликнат на нуждите на учителите по английски език в цялата страна и да им предложат най-добрите търговски условия. Техните координати може да намерите в раздел контакти.


Примерни годишни разпределения

 

Втори клас - ТУК

Трети клас - ТУК

Пети клас - ТУК

Шести клас - ТУК

Седми клас - ТУК

Осми клас - ТУК

Девети клас - ТУК

 

Primary - ТУК 

Upper-Primary - ТУК 

Secondary - ТУК

 

 

 

 

 

 

 

telefon dinleme