Новини

Каталог

  • Учебна литература
  • Научна и справочна литература
  • Справочници и речници за ученици
  • Публицистична и художествена литература
  • Мултимедия
  • Образователна система „Вики и Ники“
  • Детски книжки
Tретото издание на „Учителят в действие“ събира учители и директори от цялата страна
11.10.17 г.

За поредна година издателска къща „Анубис“ и издателство „Булвест 2000“ ще бъдат партньори на организирания от РААБЕ България и Института за следдипломна квалификация към Университета за национално и световно стопанство Трети годишен форум за образование „УЧИТЕЛЯТ В ДЕЙСТВИЕ“, който ще се проведе на 31 октомври и 01 ноември.

Събитието ще се проведе в хотел „Рила“, к.к. Боровец и ще бъде с фокус върху:

Ефективното лидерство – предпоставка за качество на образователния процес.

Съвременни форми и методи в образователния процес в детската градина и изграждане на приобщаваща образователна среда.

Иновативни стратегии и подходи за усъвършенстване на образователния процес и изграждане на позитивна и мотивираща образователна среда.

Събитието ще събере на едно място учители и директори на образователни институции от цялата страна, което е възможност за споделяне на мнения, обсъждане на добри практики и за дискусии.

Програмата е разделена в паралелни панели за директори и за учители от образователни институции и включва презентации, обучителни семинари и уъркшоп сесии. 

Във форума ще вземат участие лектори от България, Германия, Италия, Чехия и Словакия, професионалисти с богат опит и дългогодишна практика в различни сфери в областта на образованието. 

Участниците ще получат 3- месечен достъп до платформата за дистанционно обучение на РААБЕ България и удостоверение за участие с 1 квалификационен кредит, издадено от Института за следдипломна квалификация към Университета за национално и световно стопанство.

Повече информация за събитието, темите и условията за участие са публикувани на: http://www.pedagozi.bg/forum-2017 

обратно към всички