Новини

Каталог

  • Учебна литература
  • Научна и справочна литература
  • Справочници и речници за ученици
  • Публицистична и художествена литература
  • Мултимедия
  • Образователна система „Вики и Ники“
  • Детски книжки
МОН одобри новите комплекти на „Булвест 2000“ за подготвителните групи
28.03.18 г.

С радост Ви съобщаваме, че Министерството на образованието и науката даде одобрението си за новите комплекти с познавателни книжки за 3. и 4. подготвителна възрастова група на издателство „Булвест 2000“ по системите „Моите приказни пътечки“ и „Вики и Ники“ и те ще могат да се поръчват за учебната 2018-2019 г. Комплектите отговарят на всички критерии на новите програми на МОН за предучилищното образование и покриват изискванията на новия държавен образователен стандарт за тази възрастова група.

Всички образователни направления по системата „Моите приказни пътечки“ са разработени в отделни познавателни книжки. При системата „Вики и Ники“ има отделни познавателни книжки по направленията български език и литература, математика и околен свят и една обща познавателна книжка по направленията изкуства и конструктивни дейности.

Комплектите познавателни книжки „Моите приказни пътечки“ и „Вики и Ники“ разполагат с електронни варианти, които са предпоставка за съвременно обучение и актуални методически подходи. В специална електронна книжка за всяка от системите са разположени допълнителни мултимедийни ресурси по всички направления, които допълват и обогатяват печатните издания. Всички те са безплатни за учителите, които изберат да работят с продуктите на издателство „Булвест 2000“. Електронните ресурси могат да се ползват както онлайн, така и офлайн чрез модерната платформа за е-учебници на „Анубис-Булвест“.

В допълнение, освен безплатните комплекти на познавателните книжки, учителите, които работят с „Булвест 2000“, ще получат безплатно и книги за учителя, и CD по музика. Вече са разработени и достъпни за всички детски учители на сайта на издателството и годишните разпределения за учебната 2018-2019 г.

В новите комплекти входящата и изходящата диагностика са неразделна част от познавателните книжки за 3. и 4. подготвителна възрастова група. В допълнение издателство „Булвест 2000“ ще предложи портфолио за всяко дете, в което да се събират резултатите от тази диагностика, както и най-добрите му постижения по отделните направления.

Комплектите познавателни книжки по системите „Моите приказни пътечки“ и „Вики и Ники“ ще могат да се поръчват след като МОН определи графика за подаване на заявки за следващата учебна година. 

 

Моите приказни пътечки

 

 Виж презентация за Моите приказни пътечки ТУК

 Моите приказни пътечки 3. ПГ – ТУК

 

 Моите приказни пътечки 4. ПГ – ТУК


 

Вики и Ники

 

 Вики и Ники 3. ПГ – ТУК 

 

 Вики и Ники 4. ПГ – ТУК

 

 

 

обратно към всички