Новини

Каталог

  • Учебна литература
  • Научна и справочна литература
  • Справочници и речници за ученици
  • Публицистична и художествена литература
  • Мултимедия
  • Образователна система „Вики и Ники“
  • Детски книжки
„Анубис-Булвест“ е новият дистрибутор на Oxford University Press
14.06.17 г.

Официалният дистрибутор на издателска къща „Анубис“ и издателство „Булвест 2000“ – фирма Анубис-Булвест ООД, вече е дистрибутор за България и на издания на едно от най-големите издателства в света Oxford University Press (OUP). Чрез представителите на „Анубис-Булвест“ в страната ще се поръчват продукти на OUP за обучението по английски език от 1. до 12. клас.

Oxford University Press вече има одобрен учебник по английски език за задължителна подготовка. В Министерството на образованието и науката са внесени и проекти на учебници на OUP за 2., 6. и 8. клас. След приключване на процедурата за оценка на съответствието  представителите на „Анубис-Булвест“ ще доставят и пилотните екземпляри на учебниците по английски език на OUP, които са преминали успешно първия етап от процедурата.

Чрез „Анубис-Булвест“ и неговите представители ще се заявяват и окончателно одобрените учебници на Oxford University Press за учебната 2017/2018 година.

Заявка за учебни помагала на Oxford University Press за начален образователен етап може да изтеглите ТУК

За обучението по английски език в началния курс Oxford University Press предлага системите First Explorers, Young Explorers, World Explorers и Treetops. За прогимназиалния образователен етап са предназначени учебниците и учебните помагала от системата English Plus, които са внесени за одобрение в МОН. За обучението по английски език от 8. до 12. клас са системите Solutions, Headway, Insight и Aim High. Oxford University Press предлага и адаптирани книжки по английски език, както и речниците Oxford Advanced Learner's Dictionary.

За повече подробности ТУК

обратно към всички